Sue Falkner komt naar Terwolde!

Van 26-27 september 2023 is Sue Falkner uit Canada op Marjans paardenschool aanwezig voor een tweedaagse workshop Connected grondwerk en rijden! Sue Falkner is een gecertificeerd en ervaren Connected riding instructor en trainer en Centered Riding level 4.

Tijdens deze interessante Connected dagen laat Sue je ervaren hoe licht en verbonden je met je paard kan bewegen. Connected grondwerk en rijden geeft je werkelijk meer verbinding met je eigen lijf en met je paard.

Er zullen grondwerksessies zijn en het is mogelijk om als ruiter deel te nemen met eigen paard. Grondwerklessen zijn ook mogelijk met één van de paarden van Marjans paardenschool. Het is tevens mogelijk om de dagen mee te doen zonder paard. Je ervaart in de ochtend het effect van connected riding principes en technieken op de grond en kijkt daarna naar het effect ervan op de paarden.

Connected grondwerk
Het connected grondwerk biedt een revolutionaire aanpak om de bewegingen van paarden met een aantal simpele technieken enorm te verbeteren. Paarden gaan vrijer en met meer kracht bewegen tijdens de oefeningen. De oefeningen zijn zacht maar heel duidelijk en logisch. De trainer zal het effect meteen voelen in de bewegingen. Het resultaat van een betere houding en beweging is ook direct te zien.

Connected riding
Connected riding brengt je letterlijk ín de beweging van je paard zodat je meer synchroon kan bewegen met je paard en je hulpen meer effect hebben. Wanneer je ‘in connectie’ rijdt, kan een paard met veel minder moeite en met meer kracht bewegen. Het paard ervaart meer vrijheid en de ruiter een fijnere connectie. Ook ervaart de ruiter meer lichaamsbewustzijn en wordt het loslaten van spanningen een stuk gemakkelijker.

Deelnamekosten beide dagen € 300,00.

Deelname 1dag €175,00

Deelname toeschouwer €50,00 per dag

Terug naar het overzicht